Αιόλου 27, Κάντζα, Παλλήνη, 15351
210 66 59 543
Δευ. - Παρ.
8:00 - 14:00 - 17:00 - 20:00
Σάββατο
8:00 - 14:30
210 66 59 543

Υπηρεσίες Καθαρισμού Χαλιών

Εμείς στα ταπητοκαθαριστήρια στεγνοκαθαριστηρια Top Cleaners καθαρίζουμε τα χαλιά σας με σεβασμό και φροντίδα με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για να μπορούμε να εγγυηθούμε το τέλειο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα χαλιά (χειροποίητα, μάλλινα, μεταξωτά, δερμάτινα, μοκέτες, φλοκάτες, μηχανής κ.α.) με ειδική επεξεργασία για τα πιο ευαίσθητα, αλλά και τα επιδιορθώνουμε για να τα χαίρεστε για πολύ καιρό.

Καθαρισμός Χαλιών

Βήματα Καθαρισμού Χαλιών

 • Παραλαβή
  Με ένα απλό τηλεφώνημα στα ταπητοκαθαριστήρια Top Cleaners εξειδικευμένο συνεργείο παραλαμβάνει τα χαλιά σας  με την καλύτερη δυνατή συνέπεια, με ιδιόκτητα οχήματα τα οποία βρίσκονται on line με την εταιρεία για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Τα παραλαμβανόμενα είδη κωδικοποιούνται με αδιάβροχη ετικέτα με κωδικό barcode που τα συνοδεύει μέχρι την παράδοσή τους. Με τον τρόπο αυτό εκμηδενίζεται  το ενδεχόμενο λάθους, μιας και το κάθε χαλί έχει την δική του ταυτότητα.
 • Τίναγμα
  Στα ταπητοκαθαριστήρια Top Cleaners ο καθαρισμός των χαλιών  γίνεται άμεσα μετά την παραλαβή τους. Το χαλί αφού ελεγχθεί προσεκτικά εισάγεται από την ανάποδη επιφάνεια του στο ειδικό μηχάνημα τινάγματος με γρήγορες απαλές δονήσεις και με ταυτόχρονη αναρρόφηση για να αφαιρεθούν σκόνη, άμμος και γενικά όλοι οι στερεοί ρίποι που έχουν συσσωρευτεί στο βάθος του πέλματος. Στη συνέχεια διαχωρίζεται σε: μηχανοποίητο ή χειροποίητο.
 • Καθαρισμός
  Με σεβασμό  και φροντίδα καθαρίζουμε τα χαλιά σας στο ταπητοκαθαριστήριο Top Cleaners με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για να μπορούμε να εγγυηθούμε το τέλειο αποτέλεσμα. Ο καθαρισμός των χαλιών γίνεται μόνο με προϊόντα αντιαλλεργικά και βιοδιασπώμενα που είναι ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον.

Ανάλογα με την ποιότητα του χαλιού σας, καθορίζεται ο τρόπος με τον οποίο θα καθαριστεί:

 • Στεγνό καθάρισμα Dry Clean
  Ενδείκνυται για χαλιά με φυτικές βαφές, χειροποίητα, περσικά, Τούρκικα και για πολύ ευαίσθητα χαλιά που δεν δέχονται καθόλου νερό όπως τα μεταξωτά. Με αυτή τη διαδικασία αποκαθίσταται το πέλος και ξαναζωντανέυουν τα χρώματα.
 • Υγρό καθάρισμα Wet Clean
  Στην αρχή της πλύσης μαζί με το απορρυπαντικό ψεκάζεται και το απολυμαντικό (βιοκαθαρισμός) για  βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό και εξουδετέρωση των μικροοργανισμών (ακάρεα) χωρίς να φθείρονται οι ίνες του χαλιού. Τέλειο καθάρισμα με οικολογικά αντιαλλεργικά απορρυπαντικά, άφθονο νερό, αλλά και εξουδετέρωση κατάλοιπων ακόμη και από προηγούμενους καθαρισμούς. Έτσι στα ταπητοκαθαριστήρια Top Cleaners τα χαλιά αποκτούν βελούδινη υφή, ευχάριστο άρωμα και τα χρώματα τονώνονται επανακτώντας τη φυσική τους ζωντάνια.
 • Αφύγρανση
  Μετά την διαδικασία του ελεγχόμενου καθαρισμού, το κάθε χαλί τοποθετείται σε εξειδικευμένο φυγοκεντρικό στεγνωτήριο για την απομάκρυνση της περιττής υγρασίας αποκλείοντας την παραμικρή  πιθανότητα να αλλοιωθούν τα χρώματα ενώ τα κρόσσια γίνονται πεντακάθαρα και δείχνουν σαν καινούρια.
 • Άπλωμα – Στέγνωμα
  Τα χαλιά σας απλώνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μακριά από ήλιο αέρα ή βροχή για φυσικό και υγιεινό στέγνωμα μακριά από τις βλαβερές υπεριώδης ακτινοβολίες UV ελέγχοντάς τα συνεχώς, με ειδικά υγρόμετρα  μηδενίζοντας έτσι τον κίνδυνο ξεθωριάσματος.
 • Συσκευασία
  Στα ειδικά μηχανήματα συσκευασίας των ταπητοκαθαριστηρίων Top Cleaners γίνεται ο τελευταίος έλεγχος του κάθε χαλιού για να διαπιστώσουμε το άψογο αποτέλεσμα μετά τον καθαρισμό . Ύστερα τα χτενίζουμε διεξοδικά για να πάρουμε το περιττό χνούδι. Μετράμε ηλεκτρονικά την υγρασία και τις διαστάσεις τους συσκευάζοντάς τα σε ειδικές διάτρητες θήκες που τους επιτρέπει να αναπνέουν.
 • Αποθήκευση, Φύλαξη & Ασφάλεια
  Στα ταπητοκαθαριστήρια Top Cleaners τα χαλιά σας τοποθετούνται σε ειδικά ράφια έτσι ώστε να μην τσακίζουν καθ’όλη τη διάρκεια της φύλαξης τους μακριά από τον κίνδυνο της υγρασίας σε χώρους ασφαλισμένους όπου φυλάσσονται σε 24ωρη βάση.
 • Παράδοση
  Όπως και στην παραλαβή έτσι και στην παράδοση μας τηλεφωνείτε και άμεσα σας παραδίδουμε τα χαλιά σας με την καλύτερη δυνατή συνέπεια.

Αδιαβροχοποίηση

Εμείς στα ταπητοκαθαριστήρια στεγνοκαθαριστήρια Top Cleaners είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε άλλο ένα κορυφαίο προϊόν την αδιαβροχοποίηση με τις παρακάτω ιδιότητες:

 • Εμποδίζει τη δημιουργία μούχλας, μικροβίων, σκόρων.
 • Διευκολύνει τυχόν μελλοντικούς καθαρισμούς.
 • Παρέχει ασπίδα προστασίας σε όλα τα υφάσματα για να τα χαίρεστε καθαρά και υγιεινά για πολύ καιρό ακόμα.
 • Η αόρατη τριπλή προστασία ήρθε για να σας απαλλάξει από τους καθημερινούς λεκέδες!

Επιδιορθώσεις Χαλιών

Στα ταπητοκαθαριστήρια Top Cleaners  έχουμε και τμήμα επιδιορθώσεων για να  χαίρεστε τα χάλια σας για πολύ καιρό.

 • Επιδιόρθωση ή επισκευή των χαλιών σας σε ρέλια, κρόσσια, χειροποίητα – μηχανοποίητα.
 • Επισκευή σε χαλιά χειρός που έχουν υποστεί ζημιά από σκόρο, κατοικίδια ζώα κλπ.σε συνεργασία με έμπειρους τεχνίτες από την Περσία.
 • Αναζωογόνηση της ίνας του πέλους.
 • Επαναφορά χρωμάτων από κιτρίνισμα  ξεθώριασμα η ξέβαμμα.
 • Εφαρμογή επίστρωσης ή δικτυώματος από latex σε μοκέτες ή χαλιά HANDTUFTED και γίνονται ξανά καινούργια.
 • Οποιαδήποτε άλλη αλλοίωση των πολύτιμων χειροποίητων χαλιών σας και όχι μόνο.

Leave a comment